Design dit ATTICCO
Din guide

Vores fornemmeste opgave er at sikre at du får det møbel der passer perfekt til din skråvæg og at det har de møbelfunktioner du ønsker. Udfordringen er, at ikke to skråvægge er ens. Men det har vi taget højde for i udviklingen af ATTICCO, hvor konceptet er fleksibelt både mht. skunkhøjde og skråvinkel. Og det er netop årsagen til at du skal designe dit møbel fra bunden af.

Har du behov for hjælp nu eller senere, er vi aldrig længere væk end en e-mail (kontakt@atticco.dk), et telefonopkald (+45 23 29 79 47) eller en snak via chatten. Vi glæder os til at modtage din ordre og pakke og sende dit møbel – måske allerede i morgen.

Lad os så gå igang!

Guide
- de 5 trin -

Opmåling

Det kræver kun to målinger at finde det møbel, der passer til din skråvæg.

Vælg møbelvariant

Her skal du vælge møbelvariant: Fritstående/Indbygget og højde.

Vælg bredde

ATTICCO får du i mange bredder. Vælg antal korpus.

Vælg funktioner

Hvordan skal det indrettes? Vælg  ml. reol, skab og skuffe.

Bestil dit møbel

Så er møblet klar og du skal blot beslutte hvilken hverdag du ønsker møblet.

03 / 05

03.

Vælg dit møbeludtryk

Dit fritstående ATTICCO møbel har fleksible møbelben ( fra 7 cm til 25 cm) og fleksible dækplader på siden af møblet fra 61,9 cm til 99,4 cm. Dit møbel vil typisk kunne blive samlet og monteret med forskellige højder af møbelben og samtidig passe perfekt til din skråvæg. Dine alternativer præsenteres som et antal søjler der hver indholder de nøgletal du skal bruge når du samler dit møbel. Generelt gælder at jo lavere møbelben jo lavere bliver det samlede møbel og jo mindre dybt bliver det også. Omvendt vælger du et udtryk med høje møbelben skubbes møblet op og ud fra skråvæggen, hvilket gør at møblet bliver lettere at komme til, men betyder naturligvis også at dækpladerne i siden bliver dybere. 

Når du vælger møbeludtryk/størrelse skal du tænke på evt. fodpanellers højde og møblets samlede dybde i forhold til rummet. Vi anbefaler typisk at benhøjden skal være ml. 10 og 20 cm, givet at det harmonerer med møbeldybde og rummets samlede bredde.

Uanset hvilken benhøjde og dækplade-dybde du vælger nu, kan du lave det om lige frem til møblet samles i dit hjem.

Husk dine mål