Kombiner møbel-funktioner og se dit foretrukne udtryk

Indbyg op til 5 korpus med designværktøjet. OBS ingen begrænsninger i bredden i virkeligheden.

Møblet bygges fra venstre mod højre. Marker og træk møbelfunktionen – reol, skab eller skuffe – til rammen nederst, og sammensæt dit møbel i den rækkefølge du ønsker. Du kan til enhver tid fortryde en valgt funktion ved at trække den valgte funktion over i skraldespanden til højre/øverst.

OBS Når du modtager dit møbel kan du STADIGT frit vælge en ny rækkefølge for funktionerne i møblet.

Din tilpasning: Indbygget høj

Vælg function

Fortsæt

Indbygget møbel - Høj

ATTICCO Indbygningsmøbel integreres bag en eksisterende eller ny skunkvæg, således at kun fronten af reol-rum, låger eller skuffefronter er synlige. Der medfølger ikke møbelben. Møblet placeres på sokkel. Ønskes møbelben kan de købes separat.
ATTICCO Høj er 105 cm i højden. Løsningen henvender sig til rum med høje skunke (større end 130 cm).

ATTICCO indbygningsmøbel består af et korpus og et funktionselement. Det indbyggede møbel sammensættes af korpus i 2 bredder på hhv. 40 og 80 cm. Smalleste møbel er 40 cm – bredeste møbel bestemmer du!

ATTICCO Høj kan altid sammensættes som reol og skab. Men kun det hele korpus leveres med skuffer.

ATTICCO Høj – Hel korpus:

  • Reol – har 6 hylderum der hver har plads til 5 ringbind.
  • Skab – er reol-varianten udstyret med 2 låger i front. Lågerne åbnes ved et let tryk på fronten og har ikke behov for greb.
  • Skuffemøbel – er med 5 skuffer. Skufferne har 80% deludtræk med trykfunktion, hvilket betyder at skufferne åbnes ved et let tryk på fronten og har dermed ikke behov for greb. Skuffernes grundmål er (BxD): 71×29 cm, 71×39 cm og 3 skuffer a 71×54 cm.

ATTICCO anbefaler at man ikke belaster et korpus med mere end 40 kg. ATTICCO skuffeudtræk er godkendt til 25 kg. ATTICCO produceres ved brug af de bedste MDF trækvaliteter i 15 mm for både korpus og inddækning. Alle overflader er fuld-lakerede. Der stilles store krav til leverandører af skuffeudtræk, beslag og forankringsjern, hvilket sikrer let samling, betjening og lang levetid. ATTICCO fremstilles hos en FSC®-certificeret producent af køkkenfronte og specialdele til møbler.

Obs! Vær opmærksom på om der er specielle krav til brandsikring ved brydning af skunkvæggen – specielt i etageejendomme.