ATTIC er engelsk og betyder loftsrum eller tagetage.

ATTICCO står for ATTIC CORPORATION. Vi ønsker i samarbejde med jer at understøtte en attic conversion, hvor uudnyttede eller dårligt indrettede loftsrum bliver forvandlet til “de bedste rum i boligen”.

 

ATTICCO vil i samarbejde med jer gøre tag-etagen til de bedste og mest levende rum i boligen. Vi vil gerne være leverandører af den levende tag-etage.

Og vi gør det med kvalitetsmøbler og løsninger til de skrå vægge.

 

LOGO byline Møbler

ATTICCO mission: Lad os gøre den skrå tag-etage til de bedste rum i huset!

Vi hos ATTICCO er vilde med boliger og rum med skrå vægge!

Børneværelset med de skrå vægge har for mange af os været rammen for vores første år. Det rummer minder om dengang verden var mere simpel og bekymringerne anderledes små – set i bakspejlet.

Og senere blev det vores – forældrenes – soveværelse der havde de skrå vægge. Og stadigt i en ramme der gav rum for nærhed og tryghed og et sted hvor man kunne hente kræfter og ny energi.

Og heldigvis er skråvægs-værelserne ikke gået af mode.

Der er rigtig mange af dem når vi ser os omkring. Og der bygges stadigt masser af gode boliger med skunke og skråvægge. For netop de skrå vægge hjælper til at skabe rum hvor hygge og nærvær har plads.

IDEEN TIL ATTICCO

Ideen til ATTICCO blev fostret, efter utallige forsøg med ”Gør det selv”. Målet var at gøre et lille tagværelse egnet som børneværelse, hvor der var plads til alt det der hører til i et børneværelse.  Men ”Gør det selv” er ikke svaret når talentet kun rækker til ”saml-selv” og ambitionsniveauet er den kvalitet og finish de store møbelarkitekter har skabt som danske designikoner.

Vi synes det er hyggeligt med de skrå vægge – men rummet er ikke let at indrette med gængse møbler, hvis man også skal have plads til opbevaring af tøj, legesager, skoleting, bøger mm. Og fordi vinklen på skråvæggen varierer fra hus til hus og sågar fra rum til rum, findes der ikke standardmøbler.

Men hvad gør man så – når man har de skrå vægge men ikke kan finde møbler til at indrette det med? Man opfinder det!

Forudsætningen for skråvægsmøblets funktion er, at det har en væsentlig fleksibilitet i møblets højde og dybde. For kun derved kommer møblet  til at  passe til alle de forskellige skråvægge der findes.

Og så skal det være forberedt så man selv kan samle det – og få det til at passe – også uden det store ”Gør det selv-kursus”.

Det var det møbel, vi ville opfinde. Og det var den ambition vi havde, da vi gik i gang med at udvikle møbelkonceptet ATTICCO. Et unikt designermøbel der bare ”passer” til skråvæggen. Og som har den kvalitet man kan forvente af et dansk designet og produceret møbel.

Og det er lykkedes – synes vi. Over alt forventning.

Vi søgte patent på ATTICCO i 2014 i Danmark og fik dette endeligt godkendt i januar 2016. Siden søgte vi for hele Europa og per 23. august 2017 er ATTICCO møbelkoncept patenteret i hele Europa!

UDVIKLINGSTEAMET BAG MØBELKONCEPTET

Ideen og konceptet er udviklet i et tæt samarbejde med Designer Claes Lindgren og konstruktør Niels Adelholm Larsen. Uden deres indsigt og kompetencer inden for design og teknik var rejsen mod ATTICCO nok blevet en meget anderledes rejse. Konstruktør Torben Laurberg har været en afgørende og bærende kraft i realiseringen af konceptet.

Claes Lindgren har med stor kreativitet, iderigdom og forståelse ladet æstetik og funktionalitet smelte ind i sine bidrag til ATTICCO. Dette kombineret med Niels Adelholm Larsens store tekniske indsigt og evne til at omsætte skæve vinkler og lange formler til møbler som fungerer og kan holde år efter år. Claes Lindgren og Niels Adelholm Larsen har begge været vigtige bidragydere, til udviklingen af møbelkonceptet ATTICCO. I realiseringen og produktmodningen har Torben Laurberg været hovedansvarlig. Uden Torben Laurberg ville ideen stadigt være tegninger på en serviet. Men heldigvis står vi idag med et realiseret møbelkoncept der gør alle skråvægge misundelige.

ATTICCO MISSION

Det er ATTICCOs mission at gøre rummet med skrå vægge lige så funktionelle og attraktive som rum med lodrette vægge. Med ATTICCO vil vi skabe rum for liv(et). Vi vil gøre Danmarks skrå tag-etager til de bedste rum – den levende tag-etage.

BAG ATTICCO

I ATTICCO drømmer vi om at udbrede vores møbelkoncept til hele Danmark og resten verden.

I ejerkredsen bag ATTICCO finder du Jens Høgh Simonsen og Torben laurberg der begge er glade og stolte over at have fået mulighed for at være med på møbel-rejsen med ATTICCO. De tror begge at ATTICCO har mulighed for blive vidt udbredt i hele Europa.

Jens Høgh Simonsen er tidligere innovationschef hos VELUX, hvor han gennem mange år har arbejdet med løsninger til tag-etagen. På rejser rundt i Danmark og Europa har Jens oplevet udfordringerne med at gøre rum med skrå vægge funktionelle og spændende. Almindelige og gængse møbler passer bare ikke til de skrå vægge og de lave skunke. Og når de bruges alligevel, ender det ofte med dårligt indrettede rum uden  den nødvendige opbevaringsplads. “Ambitionen er at gøre de skrå rum de mest attraktive i boligen”.

Torben Laurberg er uddannet Tømrer og konstruktør. Torben har arbejdet med formgivning og boligløsninger i begge funktioner og erfaringerne herfra er brugt særdeles aktivt i udviklingen af konceptet og i formgivningen og designet af ATTICCO. “Et møbel er både design og funktion – men sandelig også  holdbarhed, simpel montage og attraktive priser”.

Med ATTICCO gør vi de hýggelige skråvægsrum beboelige. Og det er faktisk en del af ATTICCOs mission.

Jens’s svigermor Sonja har et motto der hedder: “Plads til alt – alt på plads”. Med ATTICCO får du et møbelkoncept der giver dig ”Plads til alt”. Nu er det så op til dig om du også ønsker ”Alt på plads”.

God fornøjelse med ATTICCO.