Kombiner møbel-funktioner og se dit foretrukne udtryk

Indbyg op til 5 korpus med designværktøjet. OBS ingen begrænsninger i bredden i virkeligheden.

Træk nu de ønskede møbelfunktioner ned til “skråvæggen” så det passer med den ønskede bredde.

OBS Når du modtager dit møbel kan du STADIGT frit vælge en ny rækkefølge af funktioner  i møblet.

 

Din tilpasning: Indbygget lav

Vælg function

Fortsæt

Indbygget møbel - Lav

ATTICCO Indbygningsmøbel integreres bag en eksisterende eller ny skunkvæg, således at kun fronten af reol-rum, låger eller skuffefronter er synlige. Der medfølger ikke møbelben. Møblet placeres på sokkel. Ønskes møbelben kan de købes separat.
ATTICCO Lav er 70,5 cm i højden. Løsningen henvender sig til rum med medium høje skunke (større end 95 cm).

ATTICCO indbygningsmøbel består af et korpus og et funktionselement. Det indbyggede møbel sammensættes af korpus i 2 bredder på hhv. 40 og 80 cm. Smalleste møbel er 40 cm – bredeste møbel bestemmer du!

ATTICCO Lav kan altid sammensættes som reol og skab. Men kun det hele korpus leveres med skuffer.

ATTICCO Lav – Hel korpus:

  • Reol – har 4 hylderum der hver har plads til 5 ringbind.
  • Skab – er reol-varianten udstyret med 2 låger i front. Lågerne åbnes ved et let tryk på fronten og har ikke behov for greb.
  • Skuffemøbel – er med 3 skuffer. Skufferne har 80% deludtræk med trykfunktion, hvilket betyder at skufferne åbnes ved et let tryk på fronten og har dermed ikke behov for greb. Skuffernes grundmål er (BxD): 71×29 cm, 71×49 cm og 71×54 cm.

ATTICCO anbefaler at man ikke belaster et korpus med mere end 40 kg. ATTICCO skuffeudtræk er godkendt til 25 kg. ATTICCO produceres ved brug af de bedste MDF og HDF trækvaliteter i dimensionerne 15 mm for hhv. korpus og inddækning. Alle overflader er lakerede. Der benyttes kun de bedste beslag og forankringsjern, hvilket sikrer let samling og efterfølgende let betjening og lang levetid. ATTICCO fremstilles hos en FSC®-certificeret møbelproducent.

Obs! Vær opmærksom på om der er specielle krav til brandsikring ved brydning af skunkvæggen – specielt i etageejendomme.

Verified by MonsterInsights