Vælg bredde og kombiner møbelfunktioner

Start med at vælge bredden på dit møbel. Bredden er lig med det antal halve og hele korpus, som møblet skal bestå af og som passer til bredden i rummet, hvor møblet skal stå. Derefter trækker du  møbelfunktionerne ned til skråvæggen i den bredde du har defineret – også kaldet Drag&Drop.

OBS Når du modtager dit møbel kan du STADIGT frit vælge en ny rækkefølge i møblet.

ATTICCO designværktøj virker på PC/MAC, tablet og mobil – men giver det bedste visuelle indtryk på PC/MAC.

Din tilpasning: Fritstående høj

    1. Vælg en bredde

2. Vælg function

3. Fortsæt

Fritstående møbel - Høj

ATTICCO Fritstående Møbel Høj er til placering op langs skunkvæg og skråvæg. Møblet har en fast topplade på 31,9 cm i dybden og en længde svarende til møblet. Der medfølger møbelben der er fleksible i højden fra 7 til 25 cm.

Møbelkorpus på ATTICCO Høj er 106,5 cm i højden inkl. topplade men excl. møbelben.

ATTICCO Høj sammensættes i bredden af halve og hele korpus’er på hhv. 40 og 80 cm. Møblet inddækkes af topplade og 2 x sideplade. Smalleste fritstående møbel er 43 cm og bredeste er 323 cm

ATTICCO Høj kan altid sammensættes som reol og skab. Men kun det hele korpus leveres med skuffer.

ATTICCO Høj – Hel korpus:

  • Reol – har 6 hylderum der hver har plads til 5 ringbind.
  • Skab – er reol-varianten udstyret med 2 låger i front. Lågerne åbnes ved et let tryk på fronten og har ikke behov for greb.
  • Skuffemøbel – er med 5 skuffer. Skufferne har 80% deludtræk med trykfunktion, hvilket betyder at skufferne åbnes ved et let tryk på fronten og har dermed ikke behov for greb. Skuffernes grundmål er (BxD): 71×29 cm, 71×39 cm og 3 skuffer a 71×54 cm.

Til det Høje møbel kan der tilkøbes bøjlestang med en frihøjde på ca. 94 cm

ATTICCO anbefaler at man ikke belaster et korpus med mere end 40 kg. ATTICCO skuffeudtræk er godkendt til 25 kg. ATTICCO produceres ved brug af de bedste MDF trækvaliteter i 15 mm for både korpus og inddækning. Alle overflader er fuld-lakerede. Der stilles store krav til leverandører af skuffeudtræk, beslag og forankringsjern, hvilket sikrer let samling, betjening og lang levetid. ATTICCO fremstilles hos en FSC®-certificeret producent af køkkenfronte og specialdele til møbler.

Verified by MonsterInsights