Konceptet
- Hele løsninger til halve rum -

Se hvordan vores patenterede koncept sikrer dig Fritstående møbler til skråvæggen med perfekt tilpasning.

Tryk på ATTICCO logo herunder!

Optimal opbevaring ved skråvæggen

ATTICCO giver smuk og optimal opbevaring ved eller bag den skrå væg. ATTICCO leveres enten som et traditionelt fritstående møbel eller som et indbygget møbel.

ATTICCO findes i 3 højder: MINI, LAV og HØJ. I Lav og Høj, kan du altid frit vælge mellem skuffe, skab og reol. Mini leveres som reol og skab.

Lav skunk = Fritstående møbel​

Et Fritstående møbel udnytter pladsen under den skrå væg. ATTICCO passer perfekt til alle gængse skråvægge. Også hvis skunken er 0 cm.

Høj skunk = Indbygget møbel​

Et Indbygget møbel er til den høje skunkvæg. ATTICCO gør skunk-rummet aktivt som reol-, skab- eller skuffemøbel.

ATTICCO vs. traditionelle møbler

ORDINÆRE møbler passer bare ikke til skrå vægge. Med ATTICCO får du en række fordele:

  • Udnyttelse af pladsen under den skrå væg.
  • Et møbel der ikke fylder i gangarealet.
  • Afskærmning for støv og nullermænd bag møblet.
  • Intet rod langs væggen.
  • Unikt design, med et tidløst og minimalistisk udtryk.

Så har du skråvæg, så er ATTICCO det oplagte valg.

ATTICCO - foran eller bag skunkvæggen.

- Fritstående

Et fritstående møbel udnytter pladsen under den skrå væg, i det frie rum – hvor man ikke selv kan gå. ATTICCO passer perfekt til alle gængse skråvægge og kan sågar tilpasses en skråvæg der går helt ud i kværket – hvor rummet er som en trekant. Her får du ATTICCO med en spids bagkant.

 

 

 

- Indbygget

Et indbygget møbel passer til den høje skunkvæg. ATTICCO skaber ny plads og skunkrummet bliver aktiv plads med en indbygget reol-, skab- eller skuffemøbel. Husk løsningen forudsætter at der er isoleret langs taget og IKKE bag skunkvæggen.

Lav skunk – Fritstående møbel​

Høj skunk – Indbygget møbel​

ATTICCO
får du i 3 højder

ATTICCO Møbelhøjder: 

  • Mini = 60 cm,
  • Lav = 72 cm
  • Høj = 106,5 cm

De 3 møbelhøjder og valget ml. fritstående og indbyggede møbler betyder, at ATTICCO passer til alle gængse skråvægge.

Det er geometrien på din skråvæg der afgør hvilket møbel der kan placeres ved skråvæggen og være smuk at beskue og funktionelt i brug.

Er skunkvæggen lav skal du have et fritstående møbel. Omvendt er skunkvæggen høj, skal du indbygge dit møbel 

Ofte kan du vælge mellem flere møbelstørrelser til din skråvæg. Og husk: Kun løsninger, der passer PERFEKT til din skråvæg, tilbydes dig når du bruger ATTICCO regnemodel.

ATTICCOs mange bredder sikrer stor fleksibilitet

ATTICCO har 2 korpus-bredder:

  • Hel korpus: 80 cm
  • Halv korpus: 40 cm

Halve og hele korpus kan valgfrit sammenbygges og gør det let at finde et møbel der fylder den fulde væg-bredde ud.

- Indbygget møbel

ATTICCO som indbygget møbel kan du få i ALLE bredder deleligt med 40 cm. Dvs. 40 cm, 80cm, 120 cm, 160 cm, 200 cm etc. etc.

- Fritstående møbel

ATTICCO som fritstående møbel leveres med 2 sideplader på hver 1,5 cm. Det betyder at møblet i bredden skal tillægges 3,0 cm.

Da det fritstående møbel leveres med en gennemgående topplade er bredderne af møblet begrænset af længderne af vore topplader, der pt. udgør 8 bredder : 43 cm, 83 cm, 123 cm, 163 cm , 203 cm, 243 cm, 283 cm og 323 cm.

Ønsker man et bredere møbel skal man placere 2 eller flere møbler ved siden af hinanden.

Plus
½ KORPUS
43 cm

Solo
1 kORPUS
83 cm

Solo Plus
1½ kORPUS
123 cm

Duo
2 kORPUS
163 cm

Duo Plus
2½ kORPUS
203 cm

Trio
3 kORPUS
243 cm

Trio Plus
3½ kORPUS
283 cm

Quattro
4 kORPUS
323 cm

ATTICCO kan bestilles med tre forskellige funktioner

Reol, skuffe eller skab

info tool tip

- Høj skuffe​

Den høje variant har 5 skuffer. De to øverste skuffer har en højde på 17 cm, mens de tre nederste skuffer har en højde på 23 cm. Bundfladen på den høje variants to øverste skuffer er 73 x 29 cm og 73 x 39 cm og de tre nederste er hver 73 x 54 cm.

 

- Lav skuffe​

Den lave variant har 3 skuffer, som hver har en højde på 23 cm. Bundfladen på skufferne er 73 x 29 , 73 x 49 og 73 x 54.

Skuffe

Alle ATTICCO skuffer leveres med stålbaserede skuffeudtræk med Soft push funktion. Det betyder at skufferne åbnes med et let tryk på skuffefronten der får skuffen til at glide frem. Skuffen har 80% udtræk så der er rigelig plads til at fylde i skufferne. Skuffen lukkes igen ved at trykke skuffefronten i bund. Med brugen af Soft Push er der ikke behov for greb.

Reol

info tool tip

- Høj Reol​

Den høje variant har 5 skuffer. De to øverste skuffer har en højde på 17 cm, mens de tre nederste skuffer har en højde på 23 cm. Bundfladen på den høje variants to øverste skuffer er 73 x 29 cm og 73 x 39 cm og de tre nederste er hver 73 x 54 cm.

 

- Lav Reol

Den høje variant har i front 6 ens hylderum med en bredde på 33 cm og en højde på 37,8 cm. Dybden på de 2 øverste hylder er 53,5 cm og på de 4 nederste 58,5 cm. Den nederste hyldeplade kan valgfrit placeres 10 cm over bundepladen – ifald møblet benyttes med bøjlestang.

I alle ATTICCO reol-varianter er der  gjort plads i reolrummene til A4 mapper eller kurve fra eksempelvis Ikea. I lav og høj er det med 5 mapper i hvert af de 4 og 6 reolrum. I Mini kan hylderne placeres  således, at der bliver plads til 4 A4 mapper i hver af de to nederste hylderum.

Skab

info tool tip

- Højt skab​

Den høje variant har 6 hylderum. Lågerne på skabet er 39.6 x 104,4 cm.

- Lavt skab

Den lave variant har 4 hylderum. Lågerne på skabet er 39.6 x 69,9 cm.

Både Lav og Høj skabs-variant har samme hyldesystem som står beskrevet under funktionen for REOL. Skabene leveres med et soft push system. Det betyder at lågen åbnes ved at trykke øverst ind mod møblets midte. Lågen lukkes igen ved at trykke denne på plads. Skabet leveres derfor også uden greb.

ATTICCO fås med to forskellige bagkanter

Har du en helt lav skunkhøjde fra 0-25 cm har vi en løsning med ATTICCO hvor møblets bagende er spids – i modsætning til møblet til de lidt højere skunke, hvor bagenden er lodret (som skunken). Den spidse bagende betyder at møblet rammer bagvæggen over den lodrette skunk. Løsningen passer til skråvægge med en vinkel større end 45 grader.

Hvis denne løsning er en mulighed for dig vil det fremgå, når du benytter ATTICCO regnealgoritme.

Fleksible møbelben

ATTICCO sikrer perfekt tilpasning til din skråvæg via de patenterede møbelben som er fuldt fleksible i højden fra 70 mm til 250 mm. Ud over at give møblet fleksibilitet til en vilkårlig skråvæg (vinkel og skunkhøjde), så kan møbelbenene let tilpasses et gulv som måske ikke ligger helt plant eller har små forskydninger.

Møbelbenene er formstøbte og lakeret i en dæmpet semiblank grå farve med metal-look. Der leveres en skumpude med til de 4 ben – der dæmper og beskytter underlaget.

info tool tip

Monteringsplade lav

Monteringsplade høj

Mellemstykker

Møbelfod

Møbelsleeve

ATTICCO Mini er et møbel-ikon til indbygning

”Mini” er det fødte indbygningsmøbel. Det er med sin mere spidse form egnet til indbygning hvor skunken ikke er så høj. Afhængig af vinkel på skråvæggen kan det indbygges helt ned til en skunkhøjde på 80 cm – og skabe masser af ny plads.

ATTICCO Mini måler 60 cm i højden, 70 cm i bredden og 50 cm i dybden.

Møblet leveres med 2 hyldeplader der kan placeres i 2 højder. Enten med symmetrisk placering, hvor alle 4 hylderum har samme åbning i fronten eller i en løsning, hvor hyldepladerne i midten rykkes op hvilket øger højden i de 2 nederste hylderum på bekostning af højden i de 2 øverste hylderum. De 2 nederste hylderum får herved plads til 2 x 4 A4 mapper.

Med til møblet hører 2 låger (valgfrit brug), der er rykket 2 mm tilbage i forhold til fronten af møblets ramme og mellemplade.

Mini er skabt til at skabe mere plads i skunken.

Bøjlesystem til det høje skab

Du kan tilkøbe ATTICCO bøjlesystem til den høje møbelvariant som reol eller skab – når du køber møblet eller senere.
Den rillede bøjlestang i stål er godt 37 cm i bredden og højden fra stang til bunden af skabet er på knap 95 cm, hvilket normalt giver rigelig højde for ophængning af skjorter og jakker. Den optimale bøjlebredde er op til 43 cm.

Da rum-bredden i Plus (et halv korpusmøbel) er 7,5 mm smallere end det halve rum i et helt korpus, skal du ved bestilling markerer om bøjlestangen er til et Plus møbel eller et helt møbel.

Bøjlesystemet består af en stang med beslag og tilhørende skruer. Ønskes bøjlestang i begge skabsrum (helt møbel) skal der tilkøbes to sæt. Når man konfigurer møblet med en bøjlestang kan man i mange tilfælde flytte den nederste hyldeplade til lav position – 10 cm over bunden – og stadigt have 2 hylderum!

Bøjlesystem - Korpus

Bøjlesystem - Plus

ATTICCO-farven er hvid

Teknisk hedder farven NCSS 0502-Y og den er halvblank i glans 15. Farven lægger meget tæt op ad RAL 9010. Det er den hvide farve som bruges af mange europæiske leverandører af døre- og vinduer.  ATTICO farven kan også beskrives som base RAL 9010 – kalkhvid med et gyldent pigment.

ATTICCO kan også bestilles i andre farver eller leveres med overflader i finér (birk, eg, kirsebær etc.). Vælger du en bestilling af møblet i finér eller specialfarve skal du forvente leveringstid og merpris. kontakt ATTICCO for nærmere oplysninger.