Konceptet
- Hele løsninger til halve rum -

cover image page contact

Se hvordan vores patenterede koncept sikrer dig Fritstående møbler til skråvæggen med perfekt tilpasning.

Tryk på ATTICCO logo herunder!

Optimal opbevaring ved skråvæggen

ATTICCO giver smuk og optimal opbevaring ved eller bag den skrå væg. ATTICCO leveres enten som et traditionelt fritstående møbel eller som et indbygget møbel.

ATTICCO findes i 3 højder: 60 cm (MINI), 72 cm (LAV) og 106,5 cm (HØJ). I LAV og HØJ, kan du altid frit vælge mellem skuffe, skab og reol. MINI leveres som reol og skab.

Illustration af Atticco ved skråvæggen i forhold til alm. kommode

Lav skunk = Fritstående møbel​

Et Fritstående møbel udnytter pladsen under den skrå væg. ATTICCO passer perfekt til alle gængse skråvægge. Også hvis skunken er 0 cm.

Illustration af Atticco ved skråvæggen i forhold til alm. kommode

Høj skunk = Indbygget møbel​

Et Indbygget møbel er til den høje skunkvæg. ATTICCO gør skunk-rummet aktivt som reol-, skab- eller skuffemøbel.

ATTICCO vs. traditionelle møbler

ORDINÆRE møbler passer bare ikke til skrå vægge. Med ATTICCO får du en række fordele:

  • Udnyttelse af pladsen under den skrå væg.
  • Et møbel der ikke fylder i gangarealet.
  • Afskærmning for støv og nullermænd bag møblet.
  • Intet rod langs væggen.
  • Unikt design, med et tidløst og minimalistisk udtryk.

Så har du skråvæg, så er ATTICCO det oplagte valg.

6 kvaliteter ved ATTICCO

ATTICCO - foran eller bag skunkvæggen.

- Fritstående

Et fritstående møbel udnytter pladsen under den skrå væg, i det frie rum – hvor man ikke selv kan gå. ATTICCO passer perfekt til alle gængse skråvægge og kan sågar tilpasses en skråvæg der går helt ud i kværket – hvor rummet er som en trekant. Her får du ATTICCO med en spids bagkant.

 

 

 

- Indbygget

Et indbygget møbel passer til den høje skunkvæg. ATTICCO skaber ny plads og skunkrummet bliver aktiv plads med en indbygget reol-, skab- eller skuffemøbel. Husk løsningen forudsætter at der er isoleret langs taget og IKKE bag skunkvæggen.

Atticco fritstående ved skråvæggen

Lav skunk – Fritstående møbel​

Atticco indbygget i skunken / skråvæggen

Høj skunk – Indbygget møbel​

ATTICCO
får du i 3 højder

ATTICCO Møbelhøjder: 

  • MINI = 60 cm,
  • LAV = 72 cm
  • HØJ = 106,5 cm

Sortimentet med de 3 møbelhøjder og de 2 møbeltyper: Fritstående og Indbygget møbler, betyder, at ATTICCO passer til alle gængse skråvægge.

Det er geometrien på din skråvæg der afgør hvilket møbel der kan placeres ved skråvæggen og være smuk at beskue og funktionelt i brug.

Er skunkvæggen lav (< 80 cm) skal du have et fritstående møbel. Omvendt er skunkvæggen høj (> 110 cm), skal du indbygge dit møbel 

Oftest kan du vælge mellem flere møbelhøjder og -typer til din skråvæg. 

Kun løsninger, der passer PERFEKT til din skråvæg, tilbydes dig når du bruger ATTICCO regnemodel – Se “Din løsning”.

ATTICCOs mange bredder sikrer stor fleksibilitet

ATTICCO har 2 bredder af korpus:

  • Hel korpus: 80 cm
  • Halv korpus: 40 cm (Plus)

Halve og hele korpus kan valgfrit sammenbygges og gør det let at finde et møbel der passer til den fulde væg-bredde.

- Indbygget møbel

ATTICCO som indbygget møbel kan du få i ALLE bredder deleligt med 40 cm. Dvs. 40 cm, 80cm, 120 cm, 160 cm, 200 cm etc. etc.

- Fritstående møbel

ATTICCO som fritstående møbel leveres som et antal korpus’er (halve og hele) og dertil et sæt sideplader på 3 cm og en topplade.

Da toppladen er GENNEMGÅENDE er bredderne af det fritstående møbel begrænset til 8 bredder : 43 cm, 83 cm, 123 cm, 163 cm , 203 cm, 243 cm, 283 cm og 323 cm.

Ønsker man et bredere møbel kan man placere 2 møbler ved siden af hinanden.

Plus
½ KORPUS
43 cm

Solo
1 kORPUS
83 cm

Solo Plus
1 + ½ kORPUS
123 cm

Duo
2 kORPUS
163 cm

Duo Plus
2 + ½ kORPUS
203 cm

Trio
3 kORPUS
243 cm

Trio Plus
3 + ½ kORPUS
283 cm

Quattro
4 kORPUS
323 cm

ATTICCO leveres med 3 forskellige funktioner

Reol, skab eller skuffe

Reol

info tool tip

- Høj reol​

Den høje variant har i front 6 ens hylderum med en bredde på 33 cm og en højde på 37,8 cm. Dybden på de 2 øverste hylder er 53,5 cm og på de 4 nederste 58,5 cm. Den nederste hyldeplade kan valgfrit placeres 10 cm over bundpladen – ifald møblet benyttes med bøjlestang.

- Lav reol

Den lave variant har i front 4 ens hylderum med en bredde på 33 cm og en højde på 37,8 cm. Dybden på de 2 øverste hylder er 53,5 cm og på de 2 nederste 58,5 cm.

I ATTICCO LAV & HØJ er der i alle reol-rum plads til A4 mapper eller kurve. I ATTICCO MINI kan hyldepladerne placeres så der er plads til A4 mapper i de to nederste reolrum.

Skab

info tool tip

- Højt skab

Skab i høj har 6 hylderum – læs mere under reol. Lågerne på skabet er 39.6 x 104,4 cm.

 

- Lavt skab

Skab i lav har 4 hylderum – læs mere under reol. Lågerne på skabet er 39.6 x 69,9 cm.

ATTICCO LAV og HØJ som skab har samme reolsystem som beskrevet under varianten REOL. Skabslågerne leveres med et Soft push system, hvilket betyder at lågen åbnes ved et let tryk. Lågen lukkes igen ved at trykke denne på plads. Skabene leveres uden greb.

Skuffe

info tool tip

- Høj skuffe​

Den høje variant har 5 skuffer. De to øverste skuffer har en højde på 17 cm, mens de tre nederste skuffer har en højde på 23 cm. Bundfladen på den høje variants to øverste skuffer er 73 x 29 cm og 73 x 39 cm og de tre nederste er hver 73 x 54 cm.

 

- Lav skuffe​

Den lave variant har 3 skuffer, som hver har en højde på 23 cm. Bundfladen på skufferne er 73 x 29, 73 x 49 og 73 x 54.

Alle ATTICCO skuffer leveres med stålbaserede skuffeudtræk med Soft push funktion. Det betyder at skufferne åbnes med et let tryk på skuffefronten der får skuffen til at glide frem. Skuffen har 80% udtræk så der er rigelig plads til at fylde i skufferne. Skuffen lukkes igen ved at trykke skuffefronten i bund. Med brugen af Soft Push er der ikke behov for greb.

Som tilbehør tilbydes SOFT CLOSE udtræk med greb. Se i menuen SORTIMENT.

ATTICCO klarer også væggen helt uden skunk

Har du en skråvæg helt uden lodret stykke (eller dette er under 25 cm), har vi også en løsning til dig, hvor møblets bagende er spids. Den spidse bagende betyder at møbelbenes højde kan vælges vilkårligt ml. 7 og 25 cm. Løsningen passer til skråvægge med en vinkel større end 44 grader.

Fleksible møbelben

Møbelbenene er i hård formstøbt plast med grå metal-look. Der leveres en skumpude med til de 4 ben – der dæmper og beskytter gulvet.

ATTICCO’s møbelben er fuldt fleksible i højden fra 70 mm til 250 mm. Ud over at give møblet fleksibilitet til en vilkårlig skråvæg (vinkel og skunkhøjde), så kan møblet let tilpasses et gulv som er meget skævt eller har forskydninger.

Fra august 2024 kan møbelben i stål tilkøbes. Se i sortiment. Husk at notere valgte benhøjde i kommentarfeltet.

info tool tip

Monteringsplade lav

Monteringsplade høj

Mellemstykker

Mellemstykker x 5

møbelfod

Møbelfod

gevinddække

Møbelsleeve

ATTICCO MINI - et indbygnings-ikon

”MINI” er det fødte indbygningsmøbel. Det er med sin mere spidse form og mindre dybde og højde egnet til indbygning hvor skunkrummet er mindre. Afhængig af vinkel på skråvæggen kan det indbygges helt ned til en skunkhøjde på 80 cm – og binge masser af ny plads.

ATTICCO MINI måler 60 cm i højden, 70 cm i bredden og 50 cm i dybden.

Møbelrummet deles af 1 sæt hyldeplader der kan placeres i 2 højder. Enten en symmetrisk placering, hvor alle 4 hylderum har samme åbning i fronten eller i en løsning, hvor hyldepladerne rykkes op hvilket øger højden i de 2 nederste hylderum som derved får plads til A4-mapper.

Med til møblet hører 2 låger (valgfrit brug), der er rykket 2 mm tilbage i forhold til fronten af møblets ramme og mellemplade.

MINI er skabt til ny plads i skunken.

Bøjlesystem til ATTICCO HØJ

Du kan tilkøbe ATTICCO bøjlestang med beslag til den høje møbelvariant (106,5 cm) – som reol eller skab.

Bøjlestangen i stål er godt 37 cm i bredden og højden fra stang til bund af skab er godt 94 cm, hvilket giver rigelig højde for ophængning af alm. skjorter og jakker. Den optimale bøjlebredde er 40-44 cm .

Da rum-bredden i et det halv korpusmøbel (Plus) er 7,5 mm smallere end i det halve rum i et helt korpus, skal du ved bestilling vælge bøjlesystem efter det korpus det skal installeres i. 

Bøjlesættet består af en rillet stålstang med beslag for montage og tilhørende skruer. Ønskes bøjlestang i begge skabsrum (i et helt møbel) skal der tilkøbes 2 bøjlesæt. I skabet med bøjlestang kan man  vælge at placere en hyldeplade i en ekstra lav position – 10 cm over bunden – og stadigt have 2 hylderum !

Bøjlesystem
Hel Korpus

Bøjlesystem
Halv korpus (Plus)

ATTICCO-farven er hvid

Teknisk hedder farven NCSS 0502-Y og den er halvblank i glans 15. Farven lægger meget tæt op ad RAL 9010. Det er den hvide farve som bruges af mange europæiske leverandører af døre- og vinduer.  ATTICO farven kan også beskrives som base RAL 9010 – kalkhvid med et gyldent pigment.

ATTICCO kan også bestilles i andre farver eller leveres med overflader i finér (birk, eg, kirsebær etc.). Vælger du en bestilling af møblet i finér eller specialfarve skal du forvente leveringstid på minimum 25 arbejdsdage og merpris på 75% – 150% – afhængigt af hvor mange møbler du køber. Kontakt ATTICCO for nærmere oplysninger.

Verified by MonsterInsights