Ofte stillede spørgsmål

- Ofte stillede spørgsmål -

Valg af møbel

Du skal bruge målene på skunkhøjden (i cm) og skråvinklen (i grader) hvor møblet ønskes placeret (eller indbygget). Du indtaster de 2 tal (gerne med decimaler) i ATTICCOs regnemodel: https://atticco.dk/da/koebsguide/din-losning/, der herefter udregner og præsenterer hvilke varianter og størrelser af møbler der passer til din bagvæg. Der kan godt være flere alternativer møbelstørrelser der passer. Er der ikke et møbel der passer 100% vil det fremgå af regnemodellen.

Skunkhøjden, der måles i cm, er den lodrette væg fra gulvet til der hvor skråvæggen begynder.

Vinklen på din skråvæg, der måles i grader, er vinkel ml. vandret (dit gulv) og skråvæggen. En typisk skråvæg er mellem 30 og 60 grader.  Læs i detaljer om din opmåling og se en video med et eksempel på en måling. Endelig er der et link til en app til din smartphone hvor man gratis kan downloade en vinkelmåler. 

Et perfekt tilpasset møbel er et møbel der passer op mod både skunkvæg og skråvæg. For at kunne sikre at der er perfekt fit mellem møbel og bagvæg, er det ikke muligt valgfrit at vælge ATTICCO variant. Har man eksempelvis en høj skunkvæg så skal man enten have et Højt fritstående møbel eller et (lavt) indbygget møbel. Omvendt har man en skråvæg helt uden lodret skunk – hvor skråvæggen altså går helt ned til gulvet – så vil det høje fritstående møbel slet ikke passe – mens det lave fritstående møbel passer perfekt her. Derfor skal man forbi regnemodellen for at sikre sig, at man får et ATTICCO der passer perfekt.

Du kontakter ATTICCO via chatten på websitet, via tlf (23297947) eller du sender en mail til kontakt@atticco.dk og oplyser dine mål på skunkhøjde, skråvinkel og rummets bredde og hvilken møbelvariant du er interesseret i. Så vil vi i dialog med dig præsentere dine muligheder. Vi tilbyder dig specialplader der kan understøtte en standardløsning.

Du kontakter ATTICCO via chatten på websitet, via tlf. (+45 23297947) eller du sender en mail til  kontakt@atticco.dk og oplyser dine mål på skunkhøjde, skråvinkel og rummets bredde. Så vil vi i dialog se på hvilken specialløsninger som kan være interessant hos dig. Vi tilbyder dig specialplader til dette formål. Vi kan samtidig tegne for dig hvordan dit specialmøbel skal tilpasses.

Det fritstående møbel kan samles og tilpasses fleksibelt i højde og dybde og derved udtrykke sig i forskelligt i rummet. De tilhørende møbelben er nemlig fleksible i højden ml. 7 og 25 cm og det samme gælder møbelsidepladerne der er fleksible i dybden ml. 60 og 100 cm. Du kan med varierende højde på møblets ben trække møblet ind under skråvæggen (lave ben/reduceret dybde) eller skubbe møblet ud i rummet (høje ben/øget dybde).

Denne beslutning skal du først tage ved samling af møblet.

Dine muligheder for tilpasning af det fritstående møbel fremkommer når du indtaster din skunkhøjde og vinkel på skråvæggen. I skemaet ved siden af møbelbilledet, ser du varierende højde på møbelben og tilhørende møbelhøjde og møbeldybde.

Når du bestiller et lavt hhv. højt fritstående møbel modtager du altid et møbel med samme korpus i hhv. lav og høj version. Det er de fleksible møbelben (højde) og sideplader (dybde) der sikrer at det leverede møbel er fleksibelt og passer til din og mere end 100.000 forskellige andre skråvægskombinationer. Dette er kernen i den patenterede løsning bag ATTICCO. Fordi fleksibiliteten er lagt i møbelben og sideplader som du selv tilpasser, kan vi

levere til dig fra dag til dag og du skal første beslutte dit møbeludtryk når du samler møblet.

  • Lavt fritstående møbel med spids bagkant (lavt korpus),
  • Lavt fritstående møbel med lige bagkant (lavt korpus)
  • Højt fritstående møbel med lige bagkant (højt korpus)
  • Mini Indbygget møbel
  • Lavt indbygget møbel (lavt korpus)
  • Højt indbygget møbel (højt korpus)

Se korpusmål på link: https://atticco.dk/da/generelt/

ATTICCO benytter ALTID en standard korpus der er 60 cm i dybden (svarende til et køkkenskab) og i højden: 70,5 cm i LAV og 105 cm i HØJ.  Det betyder at uanset om du samler et møbel der har sideplader på 62 cm eller 98 cm i dybden, så er det samme korpus der benyttes og dermed samme (funktions-) rum for reol, skab og/eller skuffer. Reolhylderne har en dybde på op til 60 cm og skufferne en dybde op til 55 cm.

Er det så ikke spild af plads under skråvæggen at skuffen er 55 cm og ikke 85 cm eksempelvis? Ja og Nej. Ja fordi du ikke bruger pladsen og så er det per definition spild. Og nej fordi en skuffe på op til 95 cm x 75 cm vil fungere meget dårligt. Skuffen vil blive meget tung og bunden vil meget let gå ud af skuffen. Dertil kommer at prisen på møblet med individuelle mål bliver markant højere end prisen i dag, idet hvert enkelt møbel skal tilrettes hver enkel kunde.

ATTICCO tilbyder salg af ekstra plader hvorved du får samme look på det indbyggede og det fritstående møbel. Kontakt ATTICCO og få et konkret tilbud og tegninger på de ekstra plader du skal benytte

ATTICCO benytter en underleverandør der er fuldt fleksible mht. levering i valgfrie farver og finér. Kvaliteten er i top men qua håndholdt enkeltproduktion når vi taler special overflader er der merpris og leveringstid.

ATTICCO møblet er indrettet således du altid helt valgfrit kan vælge mellem et møbel der er udstyret som reol, skab eller som et skuffemøbel. Når du har valgt variant og bredde skal du vælge hvilke funktioner det skal have: Reol, skab og/eller skuffe.

Et fritstående møbel leveres i 8 bredder bestående af halve og hele korpus. Det kan bestilles som Solo½ (43 cm), Solo (83 cm), Solo Plus (123 cm), Duo (163 cm) …….. Quattro (323 cm). Disse 8 bredder leveres alle med en ubrudt topplade i fuld bredde. Indbygget møbel kan sammenbygges i det uendelige. For MINI er bredden 70 cm og for LAV og HØJ 40 eller 80 cm.

For at få glæde af en bøjlestang forudsætter det en vis frihøjde. Frihøjde er ikke tilstrækkelig i det lave møbel. Omvendt i det høje møbel er der mere end 90 cm fra toppen af bøjlestangen til bunden af skabet, hvilket vil er tilstrækkeligt for de fleste jakker, skjorter mm.

ATTICCO tilbydes med funktionerne reol, skab og skuffe. Dertil kan man tilkøbe et bøjlesystem. Reol og skab sælges IKKE uden hyldeplader. Vælger man at montere bøjlesystemet vil man i mange situationer kunne bruge det ene sæt hylder, idet der er lavede ekstra huller til dette hyldesæt nederst i skabet.

Levering

ATTICCO møbler leveres altid ikke-samlet og i flade bokse. Det betyder at møblet skal samles på stedet for opstilling/indbygning. Omvendt har det muliggjort markant lavere priser og en markant lettere transport og opbringning til tagetagen. Alle fritstående og indbyggede møbelløsninger leveres på palle, hvilket understøtter skadefri levering fra ATTICCO til kunde.

Den maksimale pakkevægt er 30 kg. Den længste pakke er 330 x 40 x 5 cm og den største pakke er 105 x 110 x 5 cm. Et fritstående møbel som duo lav med Skuffe/skab består af 10 pakker og vejer ca. 100 kg. En fritstående Quattro Høj med skuffer består af 22 pakker og vejer lige knap 300 kg.

Fragtomkostningernes afspejler mønstret i de omkostninger der er på de forskellige møbelvarianter. Den faktiske fragt er endog højere end det der faktureres kunderne. ATTICCO har valgt at dække en del af fragtomkostningerne.  Køber man flere møbler på en gang opnår man en ekstra mængderabat, idet fragten kan fastlåses på en maksimumssats.

ATTICCO tilstræber at være lagerførende i det komplette sortiment. Det betyder ATTICCO typisk kan afsende dagen efter ordremodtagelse og for danske kunder gælder at der så leverer dag 2 efter bestilling. Udenlandske kunder skal regne med 3-5 dages levering

ATTICCO iværksætter ALDRIG levering uden at leveringsdagen er aftalt med kunden.

Enhver transportør må tilrettelægge deres ruter efter de forsendelser de modtager. Da forsendelserne varierer fra dag til dag, er det umuligt for dem at give et fast leveringstidspunkt.

Kun få danske distributører leverer på palle til slutkunder. Ingen af disse har udlevering i weekend og helligdage.

Danske Fragtmænd tilbyder at bringe dine pakker til dit bestemmelsessted. Der betales per indledende 10 minutters service (ca. 125 kr.) og derefter per 5. min. Du skal som kunde selv hold tjek på tiden. Kontakt ATTICCO for at booke denne service.

ATTICCO har lager i Midtjylland og efter aftale kan man hente sin bestilte varer her. Der er åben for afhentning ml. kl. 07 og 15 mandag til torsdag. Afhentning kun efter skriftlig aftale.

Afhentninger sker fra adressen Højgårdsvej 25, Thorning, 8620 Kjellerup. Varerne udleveres fra Port 4. Ved bestilling følger kort med ruteangivelse til port 4.

Ja, som det fremgår af handelsbetingelserne kan man godt returnere indkøbte ATTICCO møbler. Venligst læs handelsbetingelserne for hvordan du præcist skal forholde dig.  https://atticco.dk/da/handelsbetingelser-og-garanti/

ATTICCO vil modregne direkte omkostninger til kontrol af pakker der har været åbnede (max. 100 kr pr pakke) og en ekstra sats for møbelpakker der også har været samlet (Max 300 kr pr. pakke). Betalingen dækker tab ved gensalg til reduceret pris. ATTICCO er gerne behjælpelig med bestilling af fragt.

Samling

Alt er relativt. Men svært synes vi ikke det er – heller ikke de mange kunder som ATTICCO hidtil har betjent. Men et stort møbel på op til 300 kg tager naturligvis tid at samle. En kunde har beskrevet det som at bygge med LEGO. Hvis man følger samlevejledningen step for step er opgaven nok stor men IKKE svær.

ATTICCO tilbyder IKKE samling af møbler. Det er vores erfaring at en god Handyman fra lokalområdet er et godt alternativt til selv at samle møblet. Som kunde er man altid velkommen til at kontakte ATTICCO for et godt råd, hvis man under samlingen er stødt på et problem. Skrive til Service@atticco.dk

eller giv os et ring (+45 23297947) mens du sidder med problemet.

 

Idet møbelbene er fuldt fleksible fra 70 til 250 mm er der alle muligheder for at justere møbelbenene.

Hvis det er skunkhøjden der afviger skal man I tilpasning af sidepladerne tage udgangspunktet i målene fra den laveste skunk. Hvis det er gulvet der er skævt kan man justere i møbel-benene der er fuldt fleksible fra 70 til 250 mm. Er det i bagvæggen skævheden opstår er det lidt mere tricky. Generelt anbefaler ATTICCO at begge sideplader tilskæres i samme mål og man benytter de 2 vedlagte kantbånd på hhv. 15 og 45 mm til at optage evt. luft ved sidepladerne. Er skævheden på mere end 25 mm kan det komme på tale med 2 uensartede sideplader – kontakt da gerne ATTICCO for specifik vejledning. Ved mindre afvigelser anbefaler ATTICCO at man benytter kantbåndet og samtidig accepterer om der opstår 5 – 15 mm luft ml. møbel og væg. På traditionelle fritstående møbler er det ikke usædvanligt med op til 50-100 mm luft ☺.

Hvis skunkhøjde og skråvinkel varierer på 2 modsatrettede skråvægge vil man IKKE automatisk blive anbefalet samme mål for benhøjde og dybde af sideplader på de 2 møbler. Der kan være op til +/- 1 cm på benhøjden. Med en vis afstand ml. de 2 møbler er det dog tvivlsomt om nogen lægger mærke til dette. Men er ens møbelhøjde helt afgørende, kan man vælge at opjustere benhøjden på det laveste møbel. Konsekvensen er at møblet skubbes ud fra bagvæggen og der opstår et mindre luftrum ml. sideplade og skunkvæg. Dette luftrum kan enten accepteres eller dækkes af det medfølgende kantbånd.

Ja det kan du godt – men det er vigtigt at møblet flyttes ikke som en samlet enhed , men opdelt i korpus-enheder. Dvs. en trio flyttes ved at man afmonterer toppladen (ikke nødvendigvis sidepladerne) og derefter de i alt 8 samleskruer som holder de 3 korpus sammen. En Trio flyttes derefter som tre møbler.

Når Trioen så skal samles igen – måske et nyt sted – et det vigtigt at man igen sikrer sig at møblet er i lod/vatter og at det spændes godt sammen inden toppladen igen monteres.

Vedligeholdelse

ATTICCO har fuldlakerede plader. Vi anbefaler at man med en tør eller let fugtig klud aftørrer overfladerne. Man kan evt. benytte vand med en alm. opløsning af rengøringsmiddel.

ATTICCO møbel er 100% mdf – ingen plast eller spånplader. Valget af mdf muliggør at du til enhver tid kan vælge at få eksempelvis fronter, sideplader og topplader lakeret i en ny farve.

Verified by MonsterInsights