Om os
- Vi gør rum med skråvægge til de bedste rum -

Fritstående Høj Duo: Reol - reol

Hvem er ATTICCO?

ATTICCO designer og producerer løsninger til den skrå væg. Vores patenterede møbelkoncept er udviklet og modnet gennem en årrække og lanceret i Danmark 2015. Bag idé og udvikling finder du trioen: Designer Claes Lindgren, konstruktør Niels A. Larsen og kommercielt ansvarlig Jens Høgh Simonsenen.
Idag tegnes virksomheden af Jens Høgh Simonsen (ejer). På den tekniske side finder du Torben Lehmann Laurberg.
Atticco definition

Ideen til ATTICCO

Vi synes, det er hyggeligt med skråvægge – men rummet er ikke let at indrette med gængse møbler, hvis man også skal have plads til opbevaring af tøj, legesager, skoleting, bøger mm. Og fordi vinklen på skråvæggen varierer fra hus til hus og sågar fra rum til rum, findes der ikke standardmøbler.

Ideen til ATTICCO blev fostret, efter utallige forsøg med ”Gør det selv”. Målet var at gøre et lille tagværelse egnet som børneværelse, hvor der var plads til alt det der hører til i et børneværelse. Gør det selv” er ikke svaret når talentet kun rækker til ”saml-selv” og ambitionsniveauet er en ny dansk møbelklassiker.

Men hvad gør man så – når man har skråvægge men ikke kan finde møbler til at indrette det med? Man opfinder det!

Forudsætningen for skråvægsmøblets funktion er, at det har en væsentlig fleksibilitet i møblets højde og dybde. For kun derved kommer møblet til at passe til alle de forskellige skråvægge der findes.
Og så skal det være forberedt så man selv kan samle det – og få det til at passe – også uden det store ”Gør det selv-kursus”.
Det var det møbel, vi ville opfinde. Og det var den ambition vi havde, da vi gik i gang med at udvikle møbelkonceptet ATTICCO. Et unikt designermøbel der bare ”passer” til skråvæggen. Og som har den kvalitet man kan forvente af et dansk designet og produceret møbel. Og det er lykkedes, synes vi. Over alt forventning.
Vi søgte patent på ATTICCO i 2014 i Danmark og fik dette endeligt godkendt i januar 2016. Siden søgte vi for hele Europa og per 23. august 2017 er ATTICCO møbelkoncept patenteret i hele Europa!
Fritstående lav Duo: Skuffe - reol
"
Vores mission er at gøre rummet med skråvægge lige så funktionelle og attraktive som rum med lodrette vægge. Med ATTICCO vil vi skabe rum for liv(et). Vi vil gøre Danmark og verdens skrå tag-etager til de bedste rum - den levende tag-etage.

"

Udviklings-teamet bag møbel-konceptet

Ideen og konceptet er udviklet i et tæt samarbejde med Designer Claes Lindgren og konstruktør Niels Adelholm Larsen. Uden deres indsigt og kompetencer inden for design og teknik var rejsen mod ATTICCO nok blevet en meget anderledes rejse. Konstruktør Torben Laurberg har været en afgørende og bærende kraft i realiseringen af konceptet.
Claes Lindgren har med stor kreativitet, iderigdom og forståelse ladet æstetik og funktionalitet smelte ind i sine bidrag til ATTICCO. Dette kombineret med Niels Adelholm Larsens store tekniske indsigt og evne til at omsætte skæve vinkler og lange formler til møbler som fungerer og kan holde år efter år. Claes Lindgren og Niels Adelholm Larsen har begge været vigtige bidragydere, til udviklingen af møbelkonceptet ATTICCO. I realiseringen og produktmodningen har Torben Laurberg været hovedansvarlig. Uden Torben Laurberg ville ideen stadigt være tegninger på en serviet. Men heldigvis står vi i dag med et realiseret møbelkoncept, der gør alle skråvægge misundelige.
Torben

Torben
Laurberg

Konstruktør
Claes Lindgren

Claes
Lindgren

Designer
jens høgh simonsen

Jens
H. Simonsen

Ejer og Direktør

Niels
A. Larsen

Konstruktør

Fra idé
til løsning

2015

I april 2015 åbnede vi for ATTICCO.dk.

2016

I januar 2016 blev patentet godkendt for Danmark.

2017

I august 2017 blev patentet godkendt for Europa.

2020

ATTICCO lancer MINI som ny indbygget variant. ATTICCO lancerer Fritstående møbel LAV/HØJ i bredden 323 cm. I 2020 udbygges websitet med en engelsksproget version. 

2021

 ATTICCO lanceres i 4 nye bredder fra 43 cm til 283 cm. 

2022

 ATTICCO lanceres med webshop på Tysk, Hollandsk og Fransk. 

Bag om ATTICCO

I ATTICCO drømmer vi om at udbrede vores møbelkoncept til hele Danmark og resten af verden.

I ledelsen af ATTICCO finder du Jens Høgh Simonsen og Torben Laurberg, der begge er glade og stolte over at have fået muligheden for at være med på møbel-rejsen med ATTICCO. De tror begge at ATTICCO har mulighed for blive vidt udbredt i hele Europa.

Jens Høgh Simonsen er tidligere innovationschef hos VELUX, hvor han gennem mange år har arbejdet med løsninger til den skrå tag-etage. På rejser rundt i Danmark og Europa har Jens oplevet udfordringerne med at gøre rum med skråvægge funktionelle og spændende. Almindelige og gængse møbler passer bare ikke til de skrå vægge og de lave skunke. Og når de bruges alligevel, ender det ofte med dårligt indrettede rum uden den nødvendige opbevaringsplads.

Torben Laurberg er uddannet Tømrer og konstruktør. Torben har arbejdet med formgivning og boligløsninger i begge funktioner og erfaringerne herfra er brugt særdeles aktivt i udviklingen af konceptet og i formgivningen og designet af ATTICCO.
Med ATTICCO gør vi de hyggelige skråvægsrum beboelige. Og det er faktisk en del af ATTICCOs mission.
Jens’s svigermor Sonja har et motto der hedder: “Plads til alt – alt på plads”

Med ATTICCO får du et møbelkoncept der giver dig ”Plads til alt”. Nu er det så op til dig om du også ønsker ”Alt på plads” ;-).

skab atticco med åben låge
atticco møbel
skab atticco med åben låge
Verified by MonsterInsights