2 x Fritstående lav: Reol - skab - kommode Hele løsninger til halve rum LÆS MERE Fritstående lav Duo: Skab - kommode Skrå møbler til skrå vægge LÆS MERE Fritstående lav Duo_ kommode - reol Trip, trap, træsko - plads til det hele LÆS MERE Fritstående Lav Duo: Kommode - kommode Specialdesignede møbler
for optimal pladsudnyttelse
LÆS MERE

Velkommen til ATTICCO

Vi laver moderne og praktiske løsninger til din skråvæg, så du kan få mest muligt ud af dine kvadratmeter.

Vores møbler til skråvæggen fås i mange forskellige varianter, så du kan vælge præcis den løsning der passer til dit hjem eller kontor.

Vi har både reol-, skab- og skuffeløsninger. Derudover har vi både fritstående og indbyggede løsninger og i forskellige størrelser.

Sidst; Alle møbelplader består udelukkende af MDF/HDF plader uden brug af plast, laminat og spånplade. Alle plader er total-lakerede med en UV bestandig og giftfri lak der klarer mange års brug. 

håndværk og kvalitet

Sådan fungerer det

Mål op der, hvor du gerne vil have dit nye møbel. Derefter kan du indtaste dine målinger i vores system og se hvilken løsning der passer til din væg.

Find den møbelvariant der passer til netop din skråvæg. Vi har løsninger til både indbygning og som fritstående møbel i bredden ml. 70 og 323 cm.
Vælg din møbeløsning som reol, skab eller skuffemøbel. Vi sørger for hurtig og sikker levering i hele Danmark.

Når du har modtaget dit møbel kan du nemt montere dit møbel ud fra de anvisninger du har fået med. 

Hvad siger kunderne?

Fordele ved at vælge os

Funktionel opbevaringsplads der passer 100 % til din skråvæg.
Et møbel du let får placeret og samlet via Saml-selv.
Dansk design, patent & produktion.

Idéen bag

Ideen til ATTICCO blev fostret, efter utallige forsøg med ”Gør det selv”. Målet var at gøre et lille tagværelse egnet som børneværelse, hvor der var plads til alt det der hører til i et børneværelse.  Men ”Gør det selv” er ikke svaret når talentet kun rækker til ”saml-selv” og ambitionsniveauet er den kvalitet og finish de store møbelarkitekter har skabt som danske designikoner.

Vi synes det er hyggeligt med de skrå vægge – men rummet er ikke let at indrette med gængse møbler, hvis man også skal have plads til opbevaring af tøj, legesager, skoleting, bøger mm. Og fordi vinklen på skråvæggen varierer fra hus til hus og sågar fra rum til rum, findes der ikke standardmøbler.

Men hvad gør man så – når man har de skrå vægge men ikke kan finde møbler til at indrette det med? Man opfinder det!

ATTICCO Fleksible Møbelplader

Vil du have den bedste pladsudnyttelse?

Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde det perfekte møbel!