Galleri

Velkommen til
- virkelighedens ATTICCO -

Et billede siger mere end 1000 ord

Vi beder alle vore kunder om at bidrage til vores galleri, således vi ad den vej kan inspirere nye kunder til hvordan man kan indrette med ATTICCO. Vi håber at du også vil vise os før, under og efter billeder af din løsning. Og gerne med kommentarer om hvad vi gør godt og hvad vi skal gøre bedre. Det er dine og andre kunders ønsker der former fremtidens ATTICCO.

Læs ATTICCO anmeldelser fra kunderne

ATTICCO har som ambition at lave boligløsninger så  de skrå vægge kan blive rammen om de bedste rum i huset. Den ambition ved vi vil kræve gode ideer, mange nye møbelløsninger og masser af god service. 

Derfor er vi rigtig glade for de mange positive tilbagemeldinger, vi uopfordret modtager fra vore kunder.

Tak.

Hvad siger kunderne?

Vi er meget tilfredse med det færdige resultat. Tak for den gode service både før, under og efter. Det har været en fornøjelse. Det er sjældent, at jeg oplever så positiv en kundeservice, som jeg synes det har været. Brugsvejledningen til samling af møblet er virkelig gennemført, ligesom det også var en fornøjelse, at alle hullerne bare passede perfekt. Det gjorde det meget nemt at samle møblet. Kan kun, vil kun og har allerede anbefalet jer til andre, hvilket er noget jeg sjældent gør. Rigtig god dag.

Helle

2021

Så blev jeg færdig med projektet. Meget fint møbel. Det tog lidt tid at samle men instruktioner fungerede fint. Som at bygge med lego

EJK

2020

Kære Atticco, Tak for hurtig levering af et genialt produkt. Vi er rigtig glade for resultatet - og jeres professionelle tilgang. Vi har anvendt en lav trio i et “walk-in” i forbindelse med soveværelset med meget skrå vægge.

Jens

2020

Hvor er I fantastiske! Det er simpelthen den mest fornemme service jeg nogensinde har oplevet.

Emilie

2020

jeg er meget glad for både skuffer og reol! Tak. Jeg anbefaler dig, hver gang der er nogen, der ser huset

Anders

2017

Tak for hurtig levering af et genialt produkt. Vi er rigtig glade for resultatet - og jeres professionelle tilgang

RAC

2020

Nu er møblet installeret og jeg vil med denne mail blot udtrykke min store tilfredshed med såvel møblet som den behandling og service, vi har modtaget fra din og dit firmas side. Vi er overordentligt tilfredse

Jørgen

2019

Vi har tidligere købt ATTICCO møbler til repo, kontor og soveværelse. Vi er meget glade for konceptet og det ser rigtig flot ud. Vi har nu købt ydeligere nogle møbler og denne gang med det nye bøjlesystem. Vi synes, det er et super flot koncept med god udnyttelse af første salens rum.

Hanne

2020

skabene bliver lige så stille samlet af en 11-årig helt uden hjælp fra voksne!

Jette

2020

WOW :-) Hold da op!! Det ligner jo en million. Håber I får masser af positiv respons. Vi breder i hvert fald vores positive oplevelse. Vi er så glade for, vi fandt jeres løsning

Tina

2021