Fragt og Ekspedition

- Fragt og forsendelse -

Priserne for fragt og ekspedition afspejler mønstret i de faktiske omkostninger. Med de aktuelle satser dækker ATTICCO en del af de faktiske fragtomkostninger.

Ekspedition

Vi tillægger alle ordre et ekspeditionsgebyr til dækning af omkostninger til ordrebearbejdning, plukning og pakning og afsendelse fra lager. Ekspeditionsgebyret er fast og uafhængig af ordrestørrelse og leveringsmåde. Ekspeditionsgebyret er på 200 kr. per ordre.

Afhentning på lageret

Ved selv-afhentning af ordren på vores lager i Thorning er der naturligvis ingen fragt. Der er normalt åbent for afhentning mandag til torsdag fra 07.00 til 15.00. Åbning for udlevering foregår dog altid efter konkret aftale.

Levering af møbelpakker

ATTICCO har fragtaftale med et antal danske distributører bl.a. Danske Fragtmænd og DSV. Vore distributører har som mål at levere fra dag til dag. Dvs. de henter dag 1 og leverer dag 2. Vi sender som oftest pakkerne på en palle for at opnå maksimal beskyttelse af møbelpakkerne. Du kan læse mere konkret om fragten under handelsbetingelserne.

Fragtomkostningen afhænger af antallet  af møbler og deres størrelse Mini lav eller høj. Varianten fritstående eller indbygget betyder også en del og endeligt sammenbygningen i bredden; Solo, Duo, Trio og Quattro.

Fragten fremgår når du har indtastet land og postnummer.

ATTICCO har fastsat en maksimal fragtsats. Som kunde kan du til altid vælge den maksimale faste sats, hvis den er lavere end den variable sats. Derved kan opnås en pæn besparelse på næste alle lidt større ordrer

Verified by MonsterInsights