Fritstående Møbel Høj Quattro (323 cm)

DKK12.000DKK16.000 Inkl. moms

Beskrivelse

ATTICCO Fritstående Møbel er til placering op langs skunkvæg og skråvæg.  Løsningen er egnet til rum med medium høje skunke op til ca. 1 m.

Møblet har en topplade på 32,9 cm i dybden. ATTICCO korpus Høj er 106,5 cm i højden inkl. topplade men excl. møbelben. Møblet har møbelben der er fleksible i højden fra 7 til 25 cm. dvs. samlet højde på møblet er ml 113,5 og 131,5 cm.

ATTICCO QUATTRO, består af fire korpus, fire funktionselementer og et inddækningssystem. Samlet bredde er 323 cm. Placeringen (rækkefølgen) af de valgte funktioner (Skuffe, skab og reol) er valgfri. ATTICCO anbefaler at man ikke belaster et korpus med mere end 40 kg. ATTICCO skuffeskinner er godkendt til 25 kg.

ATTICCO produceres ved brug af de bedste MDF og HDF trækvaliteter i dimensionerne 15 mm for hhv. korpus og inddækning. Alle overflader (indvendigt og udvendigt) er lakerede. Der benyttes kun de bedste beslag og forankringsjern, hvilket sikrer let samling og efterfølgende let betjening og lang levetid. ATTICCO fremstilles hos en FSC®-certificeret køkken- & møbelproducent.

 

Yderligere information

Vægt N/A
Sammensætning

, , , , , , , , , , , , , ,

Du kunne også være interesseret i...

  • Fritstående Høj Plus med bøjle
Verified by MonsterInsights