Fritstående Møbel Lav Plus (43 cm)

DKK2.300 Inkl. moms

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,

Beskrivelse

ATTICCO Fritstående Møbel Lav Plus (= ½ solo) er til placering op langs skunkvæg og skråvæg. Løsningen er egnet til rum med lave skunke op til ca. 70 cm.

ATTICCO Lav Plus er yderst velegnet som “natbord” ved sengen og fremstår smukkest ved en møbeldybde på 60-80 cm.

Møblet har en bredde på 43 cm og en topplade på 32,9 cm i dybden. Selve møblet har en højde på 72 cm excl. møbelbenene der er fleksible i højden fra 7 til 25 cm.

ATTICCO Fritstående Møbel Lav Plus, består af et ½ korpus, et funktionselement (hyldeplade + låge) og et inddækningssystem til side og top.

Møblet har 2 hylderum der hver har plads til 4-5 ringbind. Dimensionerne er for det øverste hylderum (HxBxD): 33,0×37,0×53,5 cm og for det nederste hylderum: 33,0×37,0×58,5. Hyldepladen er affaset i front.

Møblet har ligeledes 1 låge med dimensionerne (HxB): 39,8 x 69,9 cm og er med affaset kant. Lågen kan valgfrit venstre eller højrehænges. Lågen leveres uden greb idet skabet er udstyret “Soft push out” der fungerer ved at man åbner lågen ved et let tryk øverst, hvorefter lågen åbner 2 cm.

ATTICCO anbefaler at man ikke belaster et korpus med mere end 40 kg.

ATTICCO produceres ved brug af de bedste MDF og HDF trækvaliteter i dimensionerne 15 mm for hhv. korpus og inddækning. Alle overflader er lakerede. Der benyttes kun de bedste beslag og forankringsjern, hvilket sikrer let samling og efterfølgende let betjening og lang levetid. ATTICCO fremstilles hos en FSC®-certificeret møbelproducent.

 

Yderligere information

Vægt N/A
Sammensætning

,

Verified by MonsterInsights