Indbygget Mini – Skab/Reol (70-140-210 cm etc.)

DKK1.900 Inkl. moms

Indbygningsmøbel som skab – 70 cm

Varenummer (SKU): 33x Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Løsningen henvender sig til rum med lave til mediumhøje skunke over 0,8 m.

ATTICCO Indbygget Møbel Mini integreres bag en eksisterende eller ny skunkvæg. Møblet leveres med mellemplade, 2 låger og 2 hyldeplader. Møblets 2 låger er trukket ind i møblet og er i front i niveau med møblets sider og mellemplade. Møblets geometri muliggør en let og smuk montage i væggen, og forudsætter ingen afsluttende inddækning.

Møblet består af 1 korpus, hvorom det gælder: ATTICCO Mini er 60,0 cm i højden og 70,0 cm i bredden. Dybden er ved bundpladen 50,0 cm og ved toppladen 14,0 cm (ydremål). 

Til korpus følger 2 låger (56,4 x 32,1 cm) der er placeret i de to lodrette rum og således at lågens front følger forkant af møblets sider og mellemplade. Lågerne åbnes via push-out beslag, hvorfor greb ikke er nødvendige.

De to hyldeplader kan placeres i 2 positioner. Center-placering deler skabsrummet i højden i 2 x 27,75 cm. Høj placering giver 32,5 cm højde i nederste rum (giver plads til A4 mapper) og 23 cm højde øverst. 

Møblet placeres på egen tilvirket sokkel. 

ATTICCO produkter produceres ved brug af de bedste MDF og HDF trækvaliteter i dimensionerne 16 mm for MDF og 3 mm for HDF. Alle overflader er lakerede. Der benyttes kun de bedste beslag og forankringsjern, hvilket sikrer let samling og efterfølgende let betjening og lang levetid. ATTICCO fremstilles hos en FSC®-certificeret møbelproducent.

Obs: Ikke alle skunkrum er egnet til møbelintegration. Vær opmærksom på om der er specielle krav til brandsikring ved brydning af skunkvæggen – specielt i etageejendomme. 

Yderligere information

Vægt 25 kg
Størrelse 70 × 60 × 11 cm
Verified by MonsterInsights