Indbygget møbel Høj halv skab/reol (40-80-120 cm etc)

DKK2.100 Inkl. moms

Indbygget møbel Høj halv skab/reol i bredden 40 cm.

Varenummer (SKU): 33x-1-1 Kategorier: , , , , Tag:

Beskrivelse

ATTICCO Indbygget Møbel Høj Halv integreres bag en eksisterende eller ny skunkvæg. Møblet leveres med 1 hyldeplade og 1 låge.

Løsningen henvender sig til rum med høje skunke over 130 cm.

Møblet kan sammenbygges med halve og hele Korpus i bredden

Møblet består af 1 (halvt) korpus der er 105 cm i højden og 40 cm i bredden. Dybden er ved bundpladen 60 cm og ved toppladen 32,0 cm (ydremål).

Møblet har 3 hylderum der hver har plads til 5 A4-ringbind. Dimensionerne er for det øverste hylderum (HxBxD): 33,0×37,0×53,5 cm og for de 2 nederste hylderum: 33,0×37,0×58,5. Hyldepladerne er affaset i front. Møblet har ligeledes 1 låge med dimensionerne (BXH): 39,8 x 104,4 cm og er med affaset kant. Lågen kan valgfrit venstre- eller højre-hængsles. Lågen leveres uden greb idet skabet er udstyret “Soft push out” der fungerer ved at man åbner lågen ved et let tryk øverst, hvorefter lågen åbner 2 cm.

Møblet placeres på egen tilvirket sokkel.

ATTICCO produkter produceres ved brug af de bedste MDF og HDF trækvaliteter i dimensionerne 16 mm for MDF og 3 mm for HDF. Alle overflader er lakerede.

Der benyttes kun de bedste beslag og forankringsjern, hvilket sikrer let samling og efterfølgende let betjening og lang levetid. ATTICCO fremstilles hos en dansk FSC®-certificeret køkken- og møbelproducent.

Obs: Ikke alle skunkrum er egnet til møbelintergration. Vær opmærksom på om der er specielle krav til brandsikring ved brydning af skunkvæggen – specielt i etageejendomme. 

Yderligere information

Vægt 23 kg
Verified by MonsterInsights