Indbygget møbel Lav Halv skab/reol (40-80-120 cm etc.)

DKK1.500 Inkl. moms

Indbygningsmøbel som skab/reol i bredden 40 cm.

Varenummer (SKU): 33x-1 Kategorier: , , , , Tag:

Beskrivelse

ATTICCO Indbygget Møbel Lav Halv integreres bag en eksisterende eller ny skunkvæg. Møblet leveres med 1 hyldeplade og 1 låge.

Løsningen henvender sig til rum med medium til høje skunke på minimum 1 m.

Møblet kan sammenbygges med halve og hele Korpus i bredden

Møblet består af 1 (halvt) korpus der er 70,5 cm i højden og 40 cm i bredden. Dybden er ved bundpladen 61,5 cm og ved toppladen 32,0 cm (ydremål).

Til korpus følger 1 hyldeplade og 1 låge. Lågen har dimensionerne (HxB): 39,8 x 69,9 cm og er med affaset kant. lågen kan valgfrit venstre- eller højre-hænges. Reolen er med 2 hylderum der hver har plads til 4 ringbind. Dimensionerne er for det øverste hylderum (HxBxD): 33,0×37,8×53,5 cm og for det nederste hylderum: 33,0×37,8×58,5. Hyldepladerne er affaset i front.

Møblet placeres på egen tilvirket sokkel.

ATTICCO produkter produceres ved brug af de bedste MDF og HDF trækvaliteter i dimensionerne 16 mm for MDF og 3 mm for HDF. Alle overflader er lakerede. Der benyttes kun de bedste beslag og forankringsjern, hvilket sikrer let samling og efterfølgende let betjening og lang levetid. ATTICCO fremstilles hos en dansk FSC®-certificeret køkken- og møbelproducent.

Obs: Ikke alle skunkrum er egnet til møbelintegration. Vær opmærksom på om der er specielle krav til brandsikring ved brydning af skunkvæggen – specielt i etageejendomme. 

Yderligere information

Vægt 23 kg
Verified by MonsterInsights